0

Your Cart

Over BY | NAAT

Hi! Ik ben Renate, een Grafisch Vormgever en ik word blij van mooie dingen maken! Mijn familie en vrienden noemen mij Naat, dus de naam voor BY | NAAT was al snel besloten. Ik word gelukkig van een lekker kopje thee, een goed boek, fietsen in het zonnetje en natuurlijk van mijn familie en vrienden.

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop! Voor de particuliere klant maak ik geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en andere ontwerpen op maat. Voor bedrijven ontwerp ik complete huisstijlen, maar ook advertenties of een folder. Daarnaast bied ik ondersteuning op het gebied van social media en verzorg ik het drukwerk.

Alles is mogelijk. Wil je daar de mogelijkheden van weten of heb je zomaar een vraag?


Laat een berichtje achter

  Je naam:

  Je e-mailadres:

  BY | NAAT

  Spoorpad 144
  2741 NJ Waddinxveen
  (geen bezoekadres)


  E-MAIL: info@bynaat.nl

  WHOLESALE

  Heb je interesse om producten van BY | NAAT te verkopen, of zoek je kaarten voor je bedrijf? Leuk! Ik sta altijd open voor nieuwe verkooppunten of samenwerkingen. Vragen stellen mag ook altijd!

  Verkooppunten
  Winkels (NL)
  Almelo | C’est Marcèl – Ootmarsumsestraat 30
  Coevorden | Gewoon Ziezo – Friesestraat 18
  Dordrecht | Bruna Sterrenburg – P.A. de Kokplein 110
  Dordrecht | Bakker Bart – Achterom 14a
  Dordrecht | Dekkers – Vriesestraat 43
  Dordrecht | Drechtbloemen – Albert Schweitzerplaats 27
  Dordrecht | Opa & An – Voorstraat 306
  Dordrecht | Broodcafe Jaap – Johan de Wittstraat 10
  Rotterdam | Bloemenland – Zuidplein hoog 611
  Rotterdam | Glam by Sam – Bovenstraat 199
  Papendrecht | Bruna – Meentpassage 7
  Poortugaal | Hair by Denise – Dorpsstraat 19
  Sliedrecht | Flavours by Clau – Kerkbuurt 112A

  Winkels (DE)
  Graben-Neudorf | Esthetica Kosmetik – Kapellenstr. 56

  Online
  Inpakkenenzo
  Kadooz & Giftz
  Lief Klein Kado
  Moosgeurkadoos
  Winkeltje van Meta

  Ben ik jou vergeten? Stuur mij dan even een mail! Dan kom je er ook uiteraard bij.