0
Your Cart

Over BY | NAAT

Mijn naam is Renate en ik ben het gezicht achter BY | NAAT. Ik word blij van mooie dingen maken! Mijn familie en vrienden noemen mij Naat, dus de naam voor BY | NAAT was al snel besloten. Ik word gelukkig van een lekker kopje thee, een goed boek, fietsen in het zonnetje en natuurlijk van mijn familie en vrienden.

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop! Mijn hoofd staat nooit stil als het gaat om nieuwe dingen te bedenken. Voor de particuliere klant maak ik bijvoorbeeld geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en andere ontwerpen op maat. Voor bedrijven ontwerp ik complete huisstijlen, maar ook advertenties of een folder. Daarnaast maak ik ook gepersonaliseerde producten, zoals naam op een fles, maar ook kleding met naam.

Alles is mogelijk. Wil je daar de mogelijkheden van weten of heb je zomaar een vraag?


Laat een berichtje achter

  Je naam:

  Je e-mailadres:

  BY | NAAT

  Spoorpad 144
  2741 NJ Waddinxveen
  (geen bezoekadres)


  E-MAIL: info@bynaat.nl

  WHOLESALE

  Heb je interesse om producten van BY | NAAT te verkopen, of zoek je kaarten voor je bedrijf? Leuk! Ik sta altijd open voor nieuwe verkooppunten of samenwerkingen. Vragen stellen mag ook altijd!

  Verkooppunten
  Winkels (NL)
  Almelo | C’est Marcèl – Ootmarsumsestraat 30
  Burgum | Lokaal 9 delicatessen – Schoolstraat 9
  Coevorden | Gewoon Ziezo – Friesestraat 18
  Dordrecht | Bruna Sterrenburg – P.A. de Kokplein 110
  Dordrecht | Bakker Bart – Achterom 14a
  Dordrecht | Dekkers – Vriesestraat 43
  Dordrecht | Drechtbloemen – Albert Schweitzerplaats 27
  Dordrecht | Opa & An – Voorstraat 306
  Dordrecht | Broodcafe Jaap – Johan de Wittstraat 10
  Rotterdam | Bloemenland – Zuidplein hoog 611
  Rotterdam | Glam by Sam – Bovenstraat 199
  Papendrecht | Bruna – Meentpassage 7
  Poortugaal | Hair by Denise – Dorpsstraat 19
  Sliedrecht | Flavours by Clau – Kerkbuurt 112A
  Spanbroek | Wester & Meer – Wuiver 20

  Winkels (DE)
  Graben-Neudorf | Esthetica Kosmetik – Kapellenstr. 56

  Online
  Bakersville
  CreaJasmijn
  Inpakkenenzo
  Kadooz & Giftz
  Lief Klein Kado
  Moosgeurkadoos
  Winkeltje van Meta

  Ben ik jou vergeten? Stuur mij dan even een mail! Dan kom je er ook uiteraard bij.